Netoksični i izdržljivi  – te su kvalitete materijala za nas od iznimne važnosti stoga su postale i kriterij po kojem uvijek biramo proizvode u našoj ponudi, bilo da ih sami proizvodimo ili se odlučujemo da ćemo iz zastupati. Međutim, netoksičnost i izdržljivost materijala postižu se isključivo ako se proizvođači pridržavaju rigoroznih EU pravila i ako ulažu u istraživanje i inovacije.

Stilolinea, čije proizvode zastupamo, ulaže u istraživanje i inovacije te se pridržava strogih pravila EU. Tvrtka je osnovana u Italiji 1972. godine i vodeći je proizvođač visokokvalitetnih i dugotrajnih kemijskih olovaka i pisaćeg pribora koje krasi nenadmašni talijanski dizajn.

stilolinea 2Pozornost koju pridaju detaljima i završnoj obradi čini Stilolineu brojem jedan u svijetu promotivnih olovaka i pisaćeg pribora. Razne opcije za personalizaciju, dugotrajno punjenje te brza i pouzdana usluga, dodatni su detalji koji ih još više odvajaju od konkurencije.

Sve to su vrijednosti i kvalitete koje i sami njegujemo u Lungomareu pa nije ništa neobično što smo upravo mi njihovi ekskluzivni zastupnici.