Generic filters
Exact matches only

Ede Starca 16, 51000 Rijeka
Tel. +385 (0)51 336 275
Tel. +385 (0)51 212 976
Fax. +385 (0)51 400 957

info@lungomare.hr

Tisak promotivnih proizvoda

Svaka tvrtka koja i u najmanjoj mjeri razmišlja o svojoj vidljivosti i nastoji razvijati prepoznatljivost, želi i vlastite promotivne proizvode. Najčešće su to olovke, upaljači, privjesci, majice i kape. Za nas to znači ponudu tiska na keramiku, tekstil, metal, plastiku…

U LUNGOMARU smo se kroz godine profilirali za uslugu tiska promotivnih materijala. Izdvojili bismo naš kvalitetan sitotisak na tekstil te tampon tisak, tehniku koju koristimo pri tisku na razne zakrivljene površine kao što su olovke, šalice, pepeljare i slično.

Osim izuzetno kvalitetne usluge, ponudit ćemo vam i ideju! Savjetovat ćemo vas kako da izađete iz okvira i kako da osmislite originalne promotivne proizvode koji će vas izdvojiti od ostalih. A mi ćemo se pobrinuti da vaš logo i naziv budu otisnuti na bilo koju pozadinu, i da taj otisak bude punih boja i oštrih rubova, da jasno prenosi vašu poruku.

Sitotisak na tekstil

Sitotisak – tehnika propusnog tiska – jedna je od najstarijih tehnika tiska koja je u tekstilnoj industriji i dan-danas gotovo pa nezamjenjiva. LUNGOMARE posjeduje višebojne strojeve za sitotisak koji omogućuju da na bilo koju tekstilnu podlogu otisnemo željeni motiv.

U tehnici sitotiska bojilo se protiskuje kroz tiskarsku formu izrađenu od svile zategnute na okviru. Ovisno o gustoći svile te materijala na koji se tiska, tisak će biti više ili manje kvalitetan.

Najveća je prednost primjene sitotiska na tekstil ta što otisnuti element ima veliku otpornost na pranje i uništavanje, pogotovo na izlaganje visokim temperaturama (prilikom glačanja, na primjer). Posebno ga preporučamo za one tekstile koje ćete vi i vaši klijenti i partneri mnogo koristiti – majice i ostalu odjeću.

Roto tisak

Tehnika roto sitotiska se koristi za tisak na oplošje okruglih predmeta kao što su olovke, čaše, boce… Proces je  isti kao kod sitotiska – boja se na podlogu protiskuje kroz svilu na kojoj je usnimljen željeni motiv.

Tampon tisak

Tampon tisak koristimo prilikom tiska na zakrivljene i udubljene površine na koje je nekom drugom metodom teško otisnuti željeni motiv. Materijal na koji otiskujemo nije važan: to može biti guma i metal, plastika, keramika, staklo.

Riječ je o tehnici dubokog tiska s takozvanim indirektnim otiskivanjem. Pomoću gumenog tampona boju s tiskovne forme – klišea – prenosimo na željeni predmet. Ovisno o vašoj želi, bit će to u jednoj boji ili punom koloritu, no najčešće se , s obzirom na specifičnosti ove tehnike, upotrebljava jedna boja.

Želite li znati više? Obratite nam se s pitanjima, rado ćemo vam pojasniti sve o svom radu!

Termo tisak

LUNGOMARE nudi i uslugu termo tiska, tehnike pri kojoj se motivi s kompjutorski izrezanih ili isprintanih folija apliciraju na tekstil. Motivi s folije se na željenu podlogu prenose pod djelovanjem visoke temperature a koristimo ih kako bismo vaše ime, logo ili sliku aplicirali na majice, kape, torbe…

Offset i digitalni tisak

Najrazličitije usluge tiska ono su po čemu je Lungomare na regionalnom tržištu prepoznatljiv više od dva desetljeća, a konkurentne cijene možemo postići zbog iznimno kvalitetne suradnje s dugogodišnjim kooperantima.

Nama ćete se obratiti za tisak brošura, memoranduma, blokova, kuverti, poslovnih mapa, letaka, kataloga, plakata i sličnog.

Osim offsetnog tiska nudimo i uslugu digitalnog tiska koji je posebno pogodan za male naklade i kratko vrijeme isporuke.