Generic filters
Exact matches only

Ede Starca 16, 51000 Rijeka
Tel. +385 (0)51 336 275
Tel. +385 (0)51 212 976
Fax. +385 (0)51 400 957

info@lungomare.hr

LUNGOMARE d.o.o. je obiteljska tvrtka osnovana 1990. godine. Uvozom i veleprodajom poslovnih darova i reklamnih proizvoda kao i aplikacijom promotivnih poruka na proizvode iz trgovačkog programa bavimo se od 1993. godine.

1996. godine LUNGOMARE osniva, s partnerom, tvrtku – kćer WEIDLER&LUNGOMARE d.o.o. koja dugi niz godina na hrvatskom tržištu zastupa nekoliko eminentnih europskih proizvođača poslovnih darova i proizvoda namijenjenih promociji.

Danas, nakon dugogodišnje suradnje i usprkos neminovnim tržišnim promjenama koje su se u međuvremenu dogodile, i dalje poslujemo s talijanskim proizvođačem olovaka STILOLINEA i proizvođačem najkvalitetnijeg stakla i porculana, njemačko-talijanskom tvornicom Rosenthal.

Odgovornost prema kupcima jedna je od glavnih odlika našeg poslovanja. Kako bi smo osigurali praćenje realizacije narudžbe od nabave robe do isporuke kupcu, kao jedan od prioriteta postavili smo stalni razvitak i tehnološko razvijanje tiskare i gravirnice.

Razvoj uslužnog segmenta tvrtke doveo je do iskoraka van područja marketinga. Naša tiskara i gravirnica danas među dugogodišnje klijente ubraja nekoliko proizvođača-izvoznika u čijoj proizvodnji s ponosom sudjeluje.

Tvrtka posluje iz sjedišta u Rijeci gdje se nalazi i tiskara, te poslovnice u Zagrebu.

Tisak

Kroz godine smo seprofilirali za uslugu tiska promotivnih materijala. Izdvojili bismo naš kvalitetan sitotisak na tekstil te tampon tisak, tehniku koju koristimo pri tisku na razne zakrivljene površine kao što su olovke, šalice, pepeljare i slično

Graviranje

Vršimo uslugu laserskog graviranja na širokoj lepezi materijala poput drva, kože, stakla, tvrde spužve, gume, pleksiglasa, graverske plastike i aluminija.

Online katalog

Od luksuznih pisala do modernih tehnoloških gadgeta, od elegantne poslovne galanterije do praktičnih promotivnih artikala – naći ćete sve na jednom mjestu.